MENU Menu
of
Kalender
Home / Kalender

Kalender

Kalender

(52 resultaten)
17 apr 2018
Opleiding
Bouw en infrastructuur

Deze opleiding brengt een grondige studie van gekende materialen en technieken voor de opbouw van platte daken.
De cursist krijgt een degelijk inzicht in de theoretische grondslagen, normen, reglementeringen en wetgevingen die daarop betrekking hebben.

Afdeling: Civiele techniek
18 apr 2018
Opleiding
Management en vaardigheden

Begeleid door Hilde Breda leer je doorheen deze workshop rond stemcoaching via praktische oefeningen je stem beter tot haar recht te laten komen.

19 apr 2018
Opleiding
Veiligheid

Na het volgen van deze EEX-basiscursus kan u aan de constructie van het materiaal zien welke beschermingswijzen toegepast zijn en welke applicatie mogelijk is. Ook de ATEX-richtlijn wordt in detail besproken. Er is ruimte voorzien voor oefeningen en praktijkvoorbeelden zodat u vertrouwd geraakt met het gebruik ervan.

20 apr 2018
Opleiding
Chemie en Biomedische techniek

Deze cursus laat toe de onderdelen van een chemisch bedrijf te dimensioneren en te optimaliseren : hij bevat alleen de noodzakelijke formules naast een aantal nuttige vuistregels, die het peper en zout van de ingenieur uitmaken. De cursus is gegroeid vanuit de industriële realiteit en is geïllustreerd met meerdere voorbeelden.

21 apr 2018
Activiteit

Het Young Potential Weekend is toe aan zijn 9de editie en gaat andermaal de ambitieuze tour op met een professioneel uitgewerkte en competitieve Business Game.

Tijdens de technische uitwerking van deze Case wordt er gefocust op de soft-skills van de ingenieurs, zowel in team als individueel met professionele coaching door CTRL F. Specifiek gaan we hier dieper in op onderhandelen met meerdere partijen, evenals het brengen van een pitch om jullie plannen te verdedigen. Een skill-set die een absolute must is voor iedere ingenieur doorheen haar/zijn professionele carrière.

Afdeling: ie-net Jongeren
21 apr 2018
Activiteit

We bezoeken de Begraafplaats van Laken en maken kennis met een unieke funeraire cultuur. In het bijzonder wordt er veel aandacht besteed aan de recent opengestelde en gerestaureerde grafgalerijen.

Afdeling: ie-net Brabant - Brussel
22 apr 2018
Activiteit

Op 22 april wordt het seizoen op de legendarische Nürburgring feestelijk geopend met een "Motorcyclists' Mass / 'Rev Up'". Zoals in 2017 vertrekken de motorrijders 's morgens naar de Eifel, toeren langs prachtige bochtige wegen in uitstekende staat tot Nürburg, waar we tegen 14 h aankomen met een 10 à 12.000 motorrijders uit heel de wereld.
De routes zijn verschillend van die van 2017.

Afdeling: ie-net Motards
22 apr 2018
Activiteit

Na de rondrit op de Nordschleife van de Nürburgring "(zie www.ie-net.be/Nurburgring )" kan je een dagje vrijaf breien aan je zondag.
Zoals verleden jaar overnachten we in een gezellig familiehotel www.hotel-moselsteig.de in Osann-Monzel aan de Duitse Moezel. Op maandag verkennen we de Eifel rond Nürnburg, en rijden daarna via de Hoge Venen weer terug.
De routes zijn verschillend van die van 2017.

Afdeling: ie-net Motards
23 apr 2018
Evenement
Energie en Elektriciteit

De expertgroep Energie-Elektrotechniek van ie-net organiseert op 23 april Young Inspires Experienced: hét event om ingenieursstudenten en jonge ingenieurs met passie voor energie met elkaar in contact te brengen.

Afdeling: Energie - elektrotechniek
24 apr 2018
Studiedag
Bouw en infrastructuur

To obtain its goals Fidic publishes international standard forms of contracts. Fidic considers Engineers as an administrator of a whole project, not only as a designer. With that in mind, it has published new model contracts in 2017. Come find out the latest novelties.

Afdeling: Civiele techniek

Pagina's